7 secrets af en yderst effektiv CV følgebrev

Ligesom den sene, store Rodney Dangerfield får “ydmyge” følgebrevet ingen respekt.

Jobsøgende bruger så meget tid og energi på deres CV’er, de har intet tilbage for at tilbyde deres stakkels, forsømt følgebreve.

Stor, stor fejl!

Det er den velskrevne følgebrev ikke cv’et, der egenhændigt kan jord du mere jobsamtaler. Følgebrevet er din en chance for virkelig “markedet” dig selv til arbejdsgiver bruger bevist strategier for markedsføring sjældent findes i den typiske følgebrev.

Omvendt er der kun så meget du kan gøre med den traditionelle CV eller genoptage. Jeg mener, omhyggeligt udformet følgebrevet er vigtigere for din job søgning succes end nogen andre skriftlige dokumenter, herunder CV’et.

Som en direkte marketing professionel i over 20 år bringer jeg til dig min 7 secrets af en yderst effektiv CV følgebrev:

ADRESSE dit følgebrev til en bestemt person. Gøre dit bedste for at finde ud af “Til hvem” du skal behandle dit følgebrev. “Kære leder” er livløs.

ÅBNE med en opsigtsvækkende første punktum til virkelig greb læseren. Dette vil næsten garantere dit følgebrev og CV få et nærmere kig.

Husk, mindre er mere. De bedste følgebreve har masser af hvide rum. Følgebreve, der er klar, fokuseret, kort og sød jord flere job interviews periode.

FOKUSERE på, hvad du kan gøre for arbejdsgiveren. Hvordan kan du gavne virksomheden specifikt? Gøre lidt forskning og relatere dette ganske enkelt og klart i brevet.

Vælg ord, der viser entusiasme og passion for den stilling du søger… (store, store hemmelighed!) Derefter, bære denne passion i interview med dig.

Anmode om en handling du vil arbejdsgiveren til at tage: “Jeg vil virkelig gerne mulighed for en personlig samtale i denne uge.” (Du aldrig vide, før du spørger.)

SLUT dit følgebrev med noget entusiastisk og sigende som “Jeg ser frem til at blive interviewet på din snarest belejligt. Tak så meget for lejligheden.” Med venlig hilsen Jane jobsøgende. (Meddelelse, hvordan Jane antager hun vil jord interviewet? Dette er smart, smart, og det virker som en charme).

Tænk på din følgebrev som en salgsbrev. Det eneste formål med dit CV følgebrev er at jord du mere jobsamtaler. Det er den nederste linje. Ved hjælp af gennemprøvede strategier for markedsføring jeg har skitseret ovenfor du lander mere kvalitet jobsamtaler end dine konkurrenter.

Du skal finde en måde at få din “fod i virksomheden dør” skal have nogen chance for landing jobbet. Med den rigtige følgebrev kan du blæse mulighedernes vidt åbne døre. Og husk, mere jobsamtaler oversætte for at (trommehvirvel tak)… flere jobtilbud.

Endelig, de vigtigste råd jeg kan tilbyde dig er dette: opfølgning hver job bly, kontakt og kommunikation. Opfølgning er “gylden nøgle” til at få hyret til job af dine drømme. Bruge opfølgende følgebreve, tak breve, selv opfølgende telefonsamtaler. Opfølgning kan bogstaveligt talt fordoble din chance for succes. Det er også en hemmelige ingrediens mangler fra 99% af alle jobsøgende playbook.

Gode nyheder for dig!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.